Hoi, ik ben Inge ... 

 

Inge You GOT It... en ik wil niks liever

dan dat alle kinderen blij

en vol zelfvertrouwen

door het leven gaan.

Mijn naam is Inge Beek: leerkracht, remedial teacher, gedragsspecialist, coach, moeder,

en enorm gepassioneerd als het gaat om het begeleiden van kinderen met leerproblemen.

Door middel van het geven van offline en online bijles, het aanbieden van digitale lespakketten en het schrijven van artikelen help ik zowel ouders als kinderen bij het begrijpen en verwerven van kennis omtrent de lesstof van school.
Plezier en zelfvertrouwen zijn hierbij de sleutelwoorden.

Het is mijn missie om alle kinderen, ondanks hun leerproblemen, zelfverzekerd en onbezorgd te laten genieten van hun tijd op de basisschool.


Inge You GOT It

Hoe het allemaal begon 

Vanaf de eerste dag dat ik op de Pabo zat, wist ik dat ik daar op mijn plek was. Gedreven, gemotiveerd en met passie voor het vak; dat waren woorden die op mij van toepassing waren. Stages in Rotterdam en in het buitenland, alvast starten met de studie Remedial Teaching, alle kansen greep ik aan

Na mijn afstuderen doorliep ik naast mijn werk de ene studie na de andere. Ik omschreef mezelf als een spons: ik wilde zoveel mogelijk kennis opzuigen.

Na 10 jaar in Nederland les te hebben gegeven en tal van studies te hebben gedaan, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: ik emigreerde naar Aruba. 

Hoe kan ik zoveel mogelijk kinderen helpen om zelfverzekerd de basisschool te doorlopen? 

online bijles

De volgende stap... 

Na zeven jaar op Aruba te hebben gewerkt begon het opnieuw te kriebelen. Hoe gaaf zou het zijn als ik meer kinderen zou kunnen helpen, ouders zou kunnen begeleiden en aankomende leerkrachten kon ondersteunen? Langzaam maar zeker begon het plan om mijn eigen bedrijf te starten vorm te krijgen met het doel om zoveel mogelijk kinderen, ouders en leerkrachten te helpen.

Het raakt me dat kinderen onzeker worden of zelfs gepest worden vanwege hun leerprobleem. Ik zie de worsteling bij ouders, die hun kind zo graag willen helpen maar niet weten hoe ze het precies aan moeten pakken. 

Daarnaast geloof ik dat leerkrachten van grote invloed zijn op het welbevinden van kinderen met leerproblemen. Vandaar dat ik veel werk met aankomende leerkrachten. Zij volgen het speciale coachingsprogramma 'Sterk voor de klas'. Voordat ze mogen starten met het geven van lessen krijgen ze een uitgebreide training. Gedurende het proces ontvangen ze feedback en kunnen ze deelnemen aan verschillende webinars om zo hun kennis uit te breiden. Daardoor kunnen zij, zelfs al tijdens hun studie, het verschil maken! 

Inge You GOT It

Hoe kan ik jullie helpen? 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen met leerproblemen zo optimaal mogelijk door hun basisschoolperiode te laten gaan. Ik wil ze laten inzien waar ze sterk in zijn, ze laten ervaren welke manier van leren het beste bij hen past, ze laten groeien in hun zelfvertrouwen en ze laten zien dat hun leerprobleem niks zegt over hun capaciteiten op persoonlijk vlak. 

Daarnaast kan ik jou als ouder helpen om de achtergrond van het leerprobleem beter te begrijpen, door uitleg te geven waarom bepaalde onderdelen op school anders worden aangeboden dan vroeger en door een luisterend oor te bieden. 

'No one is you, and that is your superpower!'

Waarmee kan ik je helpen? 

Informatie voor ouders

E-books, artikelen, video, audio en webinars

Bijles Nederland

Laat je kind groeien door een speciaal op hem of haar afgestemd programma 

Bijles Aruba

Gerichte bijles in kleine groepjes, waarbij plezier en zelfvertrouwen centraal staat